Despre noi

Cifre reprezentative

Cu o experienta de peste 30 de ani, continuata prin preluarea sectorului auto al companiei Electroaparataj, suntem specializati in productia de componente auto si non-auto, realizate prin injectie, suflare de mase plastice si asamblare, precum si in dezvoltarea de procese si produse.


20.000 m2 Suprafata


32 milioane Eur


420 angajati


27 destinatii

 

Obiective pe termen lung

Obiectivele ELJ Automotive pe termen lung sunt centrate pe preocuparea noastra de a executa proiectele incredintate, in conditii de profitabilitate pentru companie si satisfactie pentru clienti.

Urmarim dezvoltarea sustenabila a companiei noastre, pentru a oferi clientilor nostri incredere si credibilitate, prin stabilitate financiara, capacitatea si capabilitatea companiei noastre de a executa proiecte complexe, in conditiile respectarii setului de conditii si de KPI specifici fiecarui client, cu rezultatul asigurarii unui grad inalt de satisfactie a clientilor fata de serviciile noastre.


Strategii de dezvoltare


Prezenta
in industrii

Parteneriate
pe termen lung

Competente tehnice
si tehnologice

 

Prezenta in industrii – Consolidarea pozitiei de principal furnizor pentru productia romaneasca de automobile. Dezvoltarea componentei non-auto, prin explorarea de industrii noi.

Parteneriate pe termen lung – Dezvoltarea de proiecte cu durata de viata lunga, prin consolidarea increderii partenerilor nostri de business, prin imbunatatirea continua a proceselor si calitatii.

Competente tehnice si tehnologice – Integrarea de proiecte cu dezvoltare de procese si produse, utilizarea de tehnologii noi si valoare adaugata mare.