Porti Deschise - 2020

In ultimii 10 ani, am organizat Porti Deschise, ca un eveniment de familie, in care obisnuiam sa ii invitam pe cei apropiati noua, pentru a sarbatori impreuna rezultatele si succesele noastre.


Vom marca si in 2020 acest eveniment, intr-un cadru organizatoric mai restrans, diferit de anii precedenti, impus de conditiile specifice perioadei actuale.


In compensare, anul 2020 ne ofera un cadrul mai larg de semnificatie si importanta, prin prisma eforturilor pe care le-am facut, pentru finalizarea unor proiecte strategice, importante pentru noi si clientii nostri.


In anul 2020, echipa ELJ Automotive a trecut cele 3 teste ale crizei: responsabilitate, rezilienta, continuitate.


In toata aceasta perioada, am fost in prima linie, responsabili si increzatori, cu privirea plina de speranta catre viitorul nostru.  


Anul 2020 va ramane pentru noi un an al Portilor Deschise catre Viitor.
Proiecte strategice in perioada de criza


Dezvoltator de proiect. Cand ni se incredinteaza un proiect nou, putem fi nominalizati, pe langa injectarea de piese din mase plastice, si pentru tehnologizarea si dezvoltarea acestor piese precum si pentru executia matritelor de injectie.


Este si cazul unui proiect nou, in domeniul automotive, al unuia dintre cei mai mari clienti ai nostri, pentru care a trebuit sa dezvoltam peste 60 de matrite, pentru o varietate mare de piese si componente auto, insumand peste 130 de repere distincte, cum ar fi piese de interior, piese de exterior si pentru compartimentul motor.


Participare 100% romaneasca. Am ales sa lucram la acest proiect cu furnizori romani, pentru dezvoltarea si tehnologizarea pieselor, pentru realizarea testelor de validare a pieselor, pentru executia matritelor.

A fost un proiect in proiect, ambitios si provocator pentru toata lumea, prin care am pus la treaba atat competentele si capabilitatile noastre cat si pe cele ale furnizorilor nostri.


Continuitate in perioada de criza. Cu atat mai mult, perioada de dezvoltare a acestui proiect s-a suprapus cu una dintre cele mai mari crize cunoscute in ultimele decenii, ceea ce a facut si mai provocator acest proiect, in ansamblul sau.


Intr-un an de criza fara precendent si pentru care nu am fost pregatiti in niciun fel, acest proiect a fost definit ca strategic de catre clientul nostru si trebuia sa asiguram continuitatea dezvoltarii acestui proiect, pentru indeplinirea obiectivelor propuse.


Peste toate acestea, poate provocarea cea mai mare a acestei perioade a fost testarea rezilientei tuturor acestor companii si a oamenilor lor, care au participat la acest proiect, in prima linie, cu responsabilitate si incredere, pentru finalizarea lui la timp.


O noua semnificatie


Porti deschise catre viitor. Anul 2020 ne-a provocat sa experimentam eficacitatea si eficienta lucrului in mediul online, in cadrul si intre echipele virtuale, asa cum nu am mai facut-o pana acum.

Am comunicat mai mult in on-line, am muncit si am luat decizii in on-line, am participat la evenimente in online.


Este si motivul pentru care marcam Portile Deschise 2020 prin lansarea si promovarea a 3 porti de comunicare online prin care ELJ Automotive se adreseaza angajatilor, clientilor si prietenilor nostri:


Viziteaza
site-ul nostru pentru a afla mai multe despre activitatea noastra: https://www.elj-automotive.ro


Apasa +Urmariti pe pagina noastra de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elj-automotive


Aboneaza-te
la postul nostru de YouTube: https://youtu.be/7voVten1qEg


Ramanem responsabili si increzatori, privind cu speranta prin Porti Deschise catre Viitor.